Beneficiile jocurilor LEGO în copilaria timpurie?

Joaca și jocul nu este doar un mod placut și relaxant pentru copii. Când ne gândim la copiii noștri mici care se joacă cu jucării populare precum LEGO, nu ne gândim adesea la valoarea educațională sau de dezvoltare a lor.

Pur și simplu vedem un copil concentrat pe jocul cu unele blocuri și accesorii de construcție. Cu toate acestea, LEGO oferă mult mai mult decât se observa la prima vedere, așa cum veți descoperi în curând când citiți aceast articol. Dezvoltarea Lego și a copilului merg cu siguranță mână în mână într-un mod pozitiv.

Beneficiile jocului LEGO pentru copii mici

Jocul este „munca” unui copil și cu toții lucrăm mai bine atunci când ne bucurăm de ceea ce facem. Copiii au o capacitate naturală de a explora și descoperi noi modalități în care pot fi folosite jucării.

Lego nu numai că își stârnește curiozitatea, dar are și multe avantaje pentru copii mici și copii mici. Dacă doriți ca copilul dvs. să aibă un început pozitiv în viață, este important să le oferiți activități plăcute, care să dezvolte și dezvoltarea creierului, să îmbunătățească coordonarea ochilor/mâinilor, să gândiți și să analizați un copil, precum și să înveți noi abilități. Multe jucării și activități sunt educaționale, iar LEGO pentru copiii mici este o astfel de jucărie care oferă numeroase beneficii pentru copiii mici.

Pentru început, abilitățile motorii fine sunt dezvoltate și îmbunătățite, permițând unui copil să îndeplinească sarcini mai complexe cu o mai mare ușurință în timp. Un alt lucru pe care îl vor învăța copiii mici este arta persistenței.

Copiii pot fi surprinzător de tenace și nu renunță ușor. LEGO oferă platforma perfectă pentru dezvoltarea acestei trăsături cheie de personaje care le va servi bine pe tot parcursul vieții lor.

Realizarea unui sentiment de implinire este rezultatul ansamblării pieselor LEGO pentru a forma o structură sau un alt obiect tangibil. Amintiți-vă, nu este nimic corect sau greșit, așa că este perfect și pentru mințile creative.

Rezolvarea problemelor este o abilitate pe care fiecare persoană din lume trebuie să o dezvolte, iar timpul pentru a începe să înveți cum să rezolvi problema este în faza copilariei. LEGO oferă o activitate excelentă, care îi învață pe copii cum să rezolve o varietate de probleme.

De ce LEGO este bun pentru minte?

Este la fel de important pentru copiii mici să-și antreneze creierul, precum și să facă exerciții fizice pentru o dezvoltare adecvată. LEGO oferă o modalitate de a stăpâni multe alte tipuri de abilități emergente, cum ar fi rezolvarea problemelor, abilitățile de orientare în spațiu și înțelegerea sarcinilor semi -complexe.

Utilizarea obiectelor tridimensionale permite, de asemenea, minții tinere și fertile capacitatea de a planifica înainte și de a face modificările necesare, astfel încât piesele să se potrivească așa cum se intenționează.

90% din creierul copilului se dezvoltă până la vârsta de 5 ani. Este un fapt științific că, cu cât creierul este folosit mai mult, cu atât se dezvoltă mai bine și cu atât devin mai puternice facultăților mentale ale copilului.

Beneficiile LEGO în copilăria timpurie

O mare parte din ceea ce facem, cum gândim și modul în care acționăm în viața de adult poate fi atribuită copilăriei noastre. Copilăria timpurie stabilește obiceiurile, pozitive sau altfel, pentru vârsta adultă în multe feluri. Acesta este motivul pentru care este vital să înveți copiilor mici obiceiuri bune și moduri de gândire.

În timp ce acest lucru se poate realiza prin mai multe căi diferite, LEGO pentru copii mici este cu siguranță un pas pozitiv în direcția corectă.

Dezvoltarea creierului este într-un stadiu crucial la bebelusi și copii mici, astfel încât faptul că îi răsfeți în activități plăcute care promovează dezvoltarea pozitivă a creierului este un pas bun de făcut. Să rezumăm doar câteva dintre avantajele cheie obținute atunci când copiii se joacă cu LEGO

 • Coordonarea îmbunătățită ochi-mâină

Construire  cu LEGO este un antrenament pentru coordonarea ochi mână a copilului mai males în copilaria timpurie la vârsta de 3-4 ani. Astfel seturile DUPLO sunt special create pentru initierea copiilot in lumea LEGO.

 • Dezvoltarea abilităților de orientare în spațiu

Construire a deseturi LEGO presupune realizare de obiecte tridimesionale. Astfel vederea in spatiu si orientare acestora in functie de nevoile de construit nu face decat sa antreneze abilitațile copiilor.

 • Persistență și răbdare

 

 • Abilități motorii îmbunătățite îmbunătățite
 • Abilități de rezolvare a problemelor
 • Realizarea unui sentiment de realizare
 • Învățând cum să planifici
 • Muncă în echipă atunci când joci cu ceilalți
 • Creativitate și experimentare sporită
 • Concentrare îmbunătățită și concentrare
 • Încredere în sine
 • Copiii se vor distra

Sunt atât de multe de câștigat prin faptul că, copilul tău se joacă cu un set LEGO, ceva care poate fi adăugat de-a lungul timpului pe măsură ce abilitățile lor se dezvoltă. LEGO poate părea doar o jucărie, dar oferă mult mai mult decât atât.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

3,912CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles