Cadouri pentru copii de 3 ani, jucării

Daca

La vârsta de 3 ani, jocul de a oferi cadouri se schimbă. Mulți copii au șanse mai mari să știe ce vor. Mulți dintre ei vor avea mai multe opinii, interese și limbaj pentru a-și exprima entuziasmul decât au avut în trecut. Dar asta nu anulează fiorul unei surprize bune.

„De multe ori ideea de a primi un cadou este ceea ce este interesant pentru ei, nu neapărat ceea ce este cadoul.”

Copiii la trei ani sunt pregătiți pentru jucării care încurajează o mulțime de jocuri imaginative, scenari fantastice si jocuri de rol inventate pe loc. Așadar, jucăriile deschise care inspiră o poveste și implicarea creativ-imaginativă sunt mai bune decât poneii cu un singur truc.

Jucăriile și costumele care permit jocul de rol și jocurile de societate care încurajează interacțiunea în grup contribuie la dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor de 3 ani. Și mulți copii de la această vârstă sunt pregătiți pentru jucării de mișcare mai rapide și mai elegante – cum ar fi trotinete și triciclete – care le răsplătesc încrederea fizică în creștere.

Cadouri in jur de 100 de lei

Joc de societate, Count your Chickens – Numără puișorii

Joc de societate Count your Chickens Numara puisorii

Un joc de societate de cooperare în care copiii trebuie să adune puișorii înainte să apară vulpea.

Puii de găină au zburat din coteț. Jucătorii trebuie să o ajute pe Mama Găină să-și adune puișorii și să îi aducă înapoi în coteț. Învârte, mută, numără spațiile și adună numărul de puișori indicat. Faceți cu schimbul, lucrați în echipă și aveți grijă la vulpe! Strângeți toți puișorii înainte ca Mama Găină să ajungă la linia de finiș și toată lumea câștigă!

Abilități și aptitudini:  numărare; schimburi; colaborare; urmarea regulilor. Nu este necesară citirea

Joc de societate, Go Away Monster, Pleaca Monstrule, Gamewright

Joc de societate, Go Away Monster, un joc distractiv si antrenant. Patru camere trebuie decorate și 8 monstii vor să se ascundă în dormitor! Copiii trebuie să aleagă din săculeț, doar pe baza simțului tactil, obiectele de decor potrivite camerei lor și să evite monstrii.

Joc de societate Go Away MonsterPleaca Monstrule Gamewright

Abilitati si aptitudini: atentie, simt tactil, coordonare ochi-mana, motricitate fina

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

3,912CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles